Turgutluspor savunmaya takviye yaptı. Kırmızı siyahlılar gurbetçi stoper Sinan Özkara ile anlaştı. Almanya’da futbol oynayan ve Türkiye’de 1922 Konyaspor forması giyen Sinan Özkara, yeni sezonda Turgutluspor forması giyecek.
TFF 2.lig Kırmızı grup temsilcisi Turgutluspor savunmaya takviye yaptı. Almanya’da futbol oynayan ve Türkiye’de 1922 Konyaspor forması giyen Sinan Özkara, yeni sezonda Turgutluspor forması giyecek. Turgutluspor Irlamaz tesislerinde kendini kırmızı siyahlı yapan imzayı atan Sinan Özkara yeni takımının başarısı için elinden gelen mücadeleyi sahaya yansıtacağını ifade etti.
Turgutluspor Kulüp Başkanı Taner Kestaneci ise hedefli bir takım oluşturmak için mesaiye devam ettiklerini ve lige kadar hazır olacaklarını dile getirdi.