Kulüp Başkanımız Gökhan Akın ve Başkan Yardımcımız Ercan Hızal, Turgutlu İlçe Emniyet Müdürü ve Turgutlu İlçe Nüfus Müdürünü ziyaret etti

Başkanımız Gökhan Akın ve Başkan Yardımcımız Ercan Hızal, protokol ziyaretleri kapsamında Turgutlu İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Dursun ve Turgutlu İlçe Nüfus Müdürü Aydan Tüfenkoğlu'nu makamlarında ziyaret ederken, isimlerinin yazılı olduğu Turgutluspor forması hediye ettiler.

Başkanımız Gökhan Akın ve Başkan Yardımcımız Ercan Hızal, protokol ziyaretleri kapsamında Turgutlu İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Dursun ve Turgutlu İlçe Nüfus Müdürü Aydan Tüfenkoğlu’nu makamlarında ziyaret ederken, isimlerinin yazılı olduğu Turgutluspor forması hediye ettiler. Ziyaretler sırasında açıklama yapan Kulüp Başkanımız Gökhan Akın, “Öncelikle bizi ağırladığınız için teşekkür ederiz. İnşallah ilçemizin tüm dinamikleri ile hareket ederek Turgutluspor’umuzu hak ettiği noktalara taşıyacağız. Gün birlik olma günü. Turgutluspor ilçemizin en değerli markalarından biri. Bu doğrultuda çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor. Bizleri ağırladığınız için tekrar teşekkür ederiz.” ifadelerini kullandı.

Her zaman Turgutluspor’un yanında ve destekçisi olduğunu ifade eden Turgutlu İlçe Emniyet Müdürü Mehmey Dursun ise ziyaretleri için Kulüp Başkanımız Gökhan Akın ve Başkan Yardımcımız Ercan Hızal’a teşekkür ederken, takımımıza yeni sezonda başarılar diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Turgutlu İlçe Nüfus Müdürü Aydan Tüfenkoğlu, “Yönetim Kurulumuza ve takımımıza yeni sezonda başarılar dilerim.” dedi.